Cautare

17178 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (4.00 secunde)
Ministerul Economiei a fost reprezentat de secretarul de stat Alexandru Patruti Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANMR) de presedintele Gelu Maracineanu fiind de asemenea prezenti la intalnire senatori si deputati din Gorj (Toni Grebla - PSD Ion Ruset - PD-L) Valcea si Mehedinti.
Daca ar fi dupa acuzele aduse de DNA lui Lucian Dinita de la Circulatie (oarece produse alimentare ) si lui Toni Grebla (capre si rochie pentru nevasta), ar trebui sa purcedem de indata la inchiderea tuturor parchetelor din Romania.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna. ... 3, se extinde aria actelor juridice carora judecatorul independent trebuie sa i se supuna, si aceasta in conditiile in care art.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a refuzat sa-si exprime un punct de vedere in legatura cu afirmatiile facute de Konya.
Am adus jucarii functionala din lemn, precum calareti din lemn, grebla de adunat fanul - la 55 RON, lacusta de tras, crocodil din lemn, un ursulet de lemn, un catel rottwailler care da din coada - la 29 RON, un iepure Nadia Comaneci care se invarte - la 29 RON, un pistol de lemn - 29 RON, masute si scaune in miniatura, un cilindru rotativ, o pasare superba din lemn - la 30 RON, ne-a spus Zoltan Bedo.
Scuzati-ma pentru limba romana, voi, acolo la Cluj s-ar putea sa aveti nevoie de grebla - unii, evident, ca n-as vrea sa lezez zecile de mii de oameni normali pe care-i compromiteti.
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Toni Grebla, senator PSD: "A intrat in constiinta publicului. Daca umblam la articolul 1, nu va trece de referendum". Petre Roman, deputat PNL:
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Senatorii au adoptat un amendament propus de senatorii Cseke Attila (UDMR), Toni Grebla (PSD) si Iulian Urban (PDL) prin care se solicita ca cei care beneficiaza de programul Prima Casa sa nu detina vreo proprietate o locuinta "dupa data intrarii in vigoare a prezentei ordonante", fata de forma initiala in care se cerea ca beneficiarii sa nu detina in proprietate o locuinta" la data intrarii in vigoare" a actului normativ.
Gabriela Firea, Ilie Sarbu, Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Mazare, Florian Laurentiu Coca, Gabriel Mutu. Luisa isi doreste sa-si achizitioneze un Canon 7D pentru a face fotografii pe magneti si mai reusite.
Injuratura scuipata printre dinti, flegma azvarlita cu bolta, calcatul pe grebla, platitudinea mormaita pe ton scremut hatru, toate trec drept pilde ale humorului si mobile ale veseliei.
Pe lopata sau pe grebla prin care, preventiv, reabilitam, pe vreme uscata, santul de la poarta.
Aidoma taranului acela care abia cind a calcat pe grebla si-a adus aminte cum se cheama unealta respectiva, intuiesc ca nu va mai dura multa vreme si fostul senator va gasi si el ugerul vacii la locul lui.
Nu stiu daca avocatii vor putea fi de fata pe 5 august, la audierea celor doi denuntatori, si probabil ca vom depune cerere pentru a fi amanata din nou audierea acestora", a declarat Mihaela Grebla, avocatul lui Constantin Parvulescu.
Prefectul Capitalei, Toni Grebla, spune ca toate muncipalitatile, inclusiv Bucurestiul, au la dispozitie fonduri europene pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, dar ca acestia raman necheltuiti an de an.
Decizia a fost luata ieri de comisiile juridice ale Senatului si Camerei Deputatilor, care au redactat in acest sens un proiect de hotarare ca urmare a consultarii Parlamentului de catre presedintele Traian Basescu.
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Aceste practici afecteaza direct piata pieselor de schimb din Romania, reducand drastic activitatea economica a companiilor distribuitoare si a service-urilor auto", se arata in documentul semnat de Haralambie Stanciu, presedintele ADPAR.
Camera Deputatilor si-a intrerupt ieri lucrarile pentru ca in pauza de consultari liderii grupurilor parlamentare, Comisia juridica si ministrul Monica Macovei sa discute, fara nici un rezultat, despre intrarea in vigoare a proiectului de modificare a Codului Penal, care introduce raspunderea penala pentru persoanele juridice.
google-analytics.com